HEADING_TITLE 2015 Dames Nike Free 5.0 Flyknit - Oranje/Wit

TEXT_NEWS_PUBLISHED_DATE vrijdag 17 juli, 2015


De Nike Free Flyknit werd ontworpen om te buigen met de voet in beweging. Door middel van wetenschappelijke gegevens en atleet inzicht, Nike branded deze aanpak "Nature Amplified".
De Nike Free Flyknit met de natuur Amplified aanpak kan je knieën te houden in goede vorm en wat nog belangrijker is, om uw gemotiveerd en geïnteresseerd in uw run te houden.Terwijl je naar grote fit te krijgen uit een Flyknit-gebaseerde schoen in het algemeen, de Vrije Flyknit past meer als een tweede huid dan de Lunar Flyknit in mijn mening. Dit komt door de inlegzool en kraag in de bovenste, die haar een close-to-the-foot, sokachtige fit. Ik bedoel, zodra ik probeerde ze op bij Finish Line, wist ik dat dit een geweldige paar schoenen dat ik kon lopen, lift zou zijn, en ga om in te werken vanuit een fit oogpunt.Er is zo veel elasticiteit en de schoen is zo strak geweven dat de schoen eigenlijk roept het aan beide uiteinden wanneer het niet op je voeten! De druksterkte fitting bovenste is knus, maar het hielp verhelpen mijn overpronatie (het naar binnen rollen van de enkels door de footstrike) een beetje door het houden van mijn voeten veilig en opgesloten in tijdens mijn runs. Dit was een groot pluspunt, omdat ik oorspronkelijk dacht niet dat ik in staat om te draaien in deze Frees zouden zijn, omdat ze zijn gemaakt in de eerste plaats voor mensen met een smetteloze gangen en hoge / normale bogen. In staat zijn om zware mijl voor de gratis Flyknits zetten zonder mijn voeten pijn was een aangename verrassing.Mijn favoriete deel is dat het anti-blister kraag op de sokken voegt wat extra kleur aan de sneakers om het zo nu en dan geven een ander uiterlijk.De Nike Free tussenzool / loopzool is een van de meest populaire technologieën die Nike ooit heeft gemaakt. Het werkt gewoon - vooral voor degenen die verlangen naar een minimalistische uitstraling. Er zijn grofweg drie tussenzool niveaus binnen de Vrije hiërarchie, met de 3.0 het meest op blote voeten, 4.0 wordt iets meer substantiële en de Nike Free 5.0 Flyknit biedt maximale demping en ondersteuning binnen de gratis lijn. Met dat gezegd, 5.0 is nog steeds flexibel en behoudt diezelfde "superbendy" enige dat de schoenen maakt een genot om in te voeren.De gelede
Nike Free 5.0 Flyknit zool bestaat uit hot-knifed lamellen, die strategisch-engineered flex grooves door de boog van de voet die helpen zorgen voor natuurlijke beweging in het midden van de voet als runner overgangen pas. Dit is de flexibele schoen die we allemaal graag met een minimale hiel-tot-teen druppel die helpt stuwen uw voeten vooruit te blijven bewegen tijdens het hardlopen.


2015 Dames Nike Free 5.0 Flyknit - Oranje/Wit


 

Terug