HEADING_TITLE Nike Roshe One Floral Bold Berry Dames - Wit/Purper/Teal/Groene

TEXT_NEWS_PUBLISHED_DATE donderdag 16 juli, 2015

De Nike Roshe Run sans flyknit implementatie is niet gezien in grote aantallen in maanden. De schoen, in zijn oorspronkelijke vorm, is de basis voor alle gevarieerde succes de minimale silhouet heeft de afgelopen jaren ervaren. Een van de meest populaire van de fundamentele modellen is dat van de Roshe Run Floral.

De Nike Roshe Run is een populaire lichtgewicht ademend sneaker die zijn debuut 2012 gemaakt en blijft worden uitgebracht in een assortiment van kleurstellingen. Het is onderdeel prestaties, deel lifestyle, en is een van Nike's meest populaire en succesvolle sneakers in de geschiedenis. Er zijn verschillende populaire stijlen, maar de sneaker is een hit voor zijn comfort en lage prijs.

Lichtgewicht lopende prestaties en een trendy esthetische te combineren in de Nike Roshe Run Print Dames Floral Schoenen. Een nieuwe twist op het volledige mesh Roshe Run schoenen die zijn uitgebracht in het begin van 2012, het nieuwe model vitrines een unieke bovenste voor een stijlvolle look die zich onderscheidt van de massa. Met een naam geïnspireerd door die van een Zen-meester, werden deze sneakers ontworpen om zo eenvoudig mogelijk te maken, zodat u alleen wat u nodig hebt en niets van wat je doet het niet. Zij maken gebruik van de basis: Heel ondersteuning, kwart ondersteuning en lichte demping, terwijl de overtollige bulk. Deze basics, die een ultra-lichtgewicht Phylon zool met wafel loopvlakken en een Solarsoft technologie tussenzool voor responsieve demping omvatten, werden toegevoegd aan een retro running silhouet aan de eenvoudige maar ondersteunende Roshe Run Print creëren.

Deze nieuwe 2015 Nike Roshe Run Floral schoenen zijn voorzien van lichtere kleuren om het voorjaar te passen, met het bloemmotief die op de mid-panel van de bovenste en op de kraag voering. De rest van de schoen bestaat in wit, terwijl de binnenzool in Perzisch Violet. Dat binnenzool is gemaakt van Solarsoft technologie, die de stap in het comfort dat de schoen zo populair in de afgelopen jaren heeft gemaakt geeft.Nike Roshe One Floral Bold Berry Dames - Wit/Purper/Teal/Groene 

Terug