HEADING_TITLE F50 Adizero Oranje

TEXT_NEWS_PUBLISHED_DATE dinsdag 23 juni, 2015

F50 Adizero Oranje



In een echte exclusieve, ging De Redmen achter de schermen bij de Nike Roshe Run Floral Roze Melwood fotoshoot voor Adidas's nieuwe Adizero F50 boot. Wat nog belangrijker is, Paul zitten met Liverpool's nieuwe nummer 7 Luis Suarez om hem te vragen over het leven in de Premier League, zijn afscheid van de Ajax-fans en hoe hij omgaan met de Scouse taalbarrière op Anfield.



WAARSCHUWING Deze video bevat absoluut geen krachtige taal! (Nee, echt. Onze eerste fbombfree video)



Er is weinig te kiezen tussen de oude ontwerp en de nieuwe editie: een vernieuwde tong en een nieuwe look en feel van de bovenste. De tong zit nu iets hoger, vermoedelijk een meer esthetisch design in plaats van een functionele één. De F50-logo is nu op de onderste buitenkant van de boot met nieuwe patroonvormen aan de buitenkant ook.



Adidas heeft twee nieuwe technologieën die worden gebruikt in het ontwerp van de F50, Sprint Frame en Sprint Skin. Sprint Frame helpt bij het opstarten stabiliteit te handhaven en het gewicht Nike Roshe Run Dames te verminderen. Sprint Skin 'microfiber geeft bovengrens niet te geven of te rekken heel veel, dus zorg ervoor dat u de juiste fitting grootte.



Lionel Messi Adidas F50 adiZero Leer Soccer Schoenplaten 101



Eerlijk gezegd, is er een betere voetballer dan Lionel Messi in de wereld op dit moment? Schroot dat, is er een betere voetballer dan Lionel Messi vóór



Zac Guildford vleugels in het dragen van Adidas F50 Oranje Rugby Boots Rugby Boots Blog



Zac Guildford is een van de up and coming sterren van de kruisvaarders en Nieuw-Zeeland, hij was te zien in Twickenham Stadium tegen de Haaien in de Super 15



Nike Roshe Run Floral Dames - Jade Groene/Rood/Groene/Wit

Terug