HEADING_TITLE ike Magista Obra II FG - Licht Armory Blauw/Armory Navy

TEXT_NEWS_PUBLISHED_DATE maandag 23 april, 2018

Nike heeft een nieuwe reeks geweldige colorways aan hun TiempoX 10R-verhaal toegevoegd, volgend op de eerste releases van vorig jaar. De carrière van Ronaldinho was gevuld met vele heerlijk vermakelijke momenten, het winnen van doelen, Nieuwe Nike Magista tophoek vrije trappen, Rabonas, wat dansen en meer. De tweede druppel van de Nike 10R City Collection belicht de heldendaden van Ronaldinho tijdens de hoofdstukken in zijn carrière in Barcelona en Milaan.



 



Online Nike Magista Obra II FG - Licht Armory Blauw/Armory Navy



Als je de 10R-collectie nog niet eerder hebt gezien, zijn ze behoorlijk stom prachtig! Een waterdicht bovenwerk van kalfsleer met meshvoering biedt uitzonderlijk comfort en geeft een extra touch aan de bal. Nike heeft strategisch geplaatste lagen gewatteerde naden langs de voorvoet aangepast aan de prestaties van de iconische Ronaldhino Tiempos uit het verleden. Nike Magista Licht Armory Blauw Ze gebruiken ook een Phylon middenzool over de hele lengte voor lichtgewicht schokdemping, waardoor ze ideaal zijn voor gebruik op het veld en in de straten.



 



Tijdens zijn vijf jaar in Barcelona bleef Ronaldinho fans fascineren met zijn creatieve speelstijl. Ondanks het helpen van de club bij het behalen van hun grootste Europese overwinning in 14 jaar en het verzamelen van vele persoonlijke onderscheidingen, kwam de grootste erkenning van het talent van 10R tijdens de El Clásico van 2005, toen hij een staande ovatie kreeg van rivaliserende Madrid-fans - in zijn eigen stadion - voor zijn spectaculaire prestaties in FCB's 3-0 overwinning op de weg. De TiempoX 10R Barcelona is een eerbetoon aan zijn tijd met de Blaugrana.



 



De schoen heeft een gewatteerd leren bovenwerk in de witte en gouden Nike Magista Obra II FG colorway van de Tiempo Legend I-laarzen die Ronaldinho droeg tijdens El Clásico in 2005. Rode, oranje en gele stiksels op de hiel die dateert uit zijn eerste signature laarzen staan ??voor Family, Music, en vreugde. Op de teen verschijnt een op maat gemaakt 10R-logo, evenals een gouden 'shaka'-handteken dat op de hak van de inlegzool is gedrukt. De uitdrukking Jugo amb la músìca al meu cap - de herinnering van zijn vader om met muziek in zijn hoofd te spelen - is in het Catalaans op de tong geschreven om zijn tijd in Barcelona en zijn creatieve speelstijl te herdenken.



Online Nike Magista Obra II FG - Licht Armory Blauw/Armory Navy

Terug