HEADING_TITLE Kopen Kinderen Nike MercurialX Proximo Safari TF Zwart/Helder Ka

TEXT_NEWS_PUBLISHED_DATE maandag 18 april, 2016

Gedurende 2016 adidas zijn het breken van grenzen en het nemen van risico's. Nu nemen ze een andere almachtige risico's, die u zal ofwel liefde of verafschuwen. De invoering van de Limited Collection Adidas Copa SL.

adidas creëerden hun serie Limited Collection voetbalschoenen, vanwege de zeer merkbare stijging van de voetbalschoen liefhebbers die deel uitmaken van een collectors cultuur. Nike MercurialX Proximo Street Om dit te vieren en deze beweging adidas zijn begonnen met het creëren van meer en meer van deze next-level Limited Edition druppels, die geven de collectoren de voetbalschoen awesomeness ze hunkeren verder evolueren. Dit gaat met een eigentijdse kijk op het all-time classic adidas; Copa.Kopen Kinderen Nike MercurialX Proximo Safari TF Zwart/Helder KarmijnroodEr zijn geen woorden om te beschrijven hoe vet een beweging is van adidas te zelfs proberen om een ??andere kijk op de iconische Copa Mundial te maken, laat staan ??een zo dramatisch anders. Op de nieuwe adidas Copa SL, hebben ze gekeken naar een moderne variant op de klassieke boot, die adidas 'innovatieve flair en creatieve geest geeft bouwen.

In dat proces hebben zij de zachte kangoeroe lederen bovenkant met een dun kunststof, een beweging die direct controverse onder de fans van het origineel zal veroorzaken, Kids Nike Voetbalschoenen maar nog steeds een die een zeer moderne kijk biedt op een boot zo iconisch vervangen. Toen hem werd gevraagd of hij nerveus over te stappen van de originele materialen, Sam Handy, Vice President van ontwerp en een van de drijvende krachten achter het project was, zei het volgende: "We zijn erg trots is op ons archief, maar wilde een te injecteren nieuwe twist op deze laars. De Limited Collection stelt ons in de gelegenheid om deze spannende ontwikkelingen te proberen in super beperkte hoeveelheden. "

Dapper als adidas in hun ontwerp van de nieuwe adidas Copa SL zijn geweest, hebben ze nog steeds in geslaagd om ervoor te zorgen dat de boot houdt zijn iconische silhouet en ook zorgde ervoor dat de boot nog steeds beschikt over de legendarische boot tong. Het is een drastische en radicale, maar als je de laarzen voor wat ze zijn, ze zijn pretty damn geweldig.   

Terug