HEADING_TITLE Kopen 15/16 Real Madrid Second Uit Tenue #22 Isco

TEXT_NEWS_PUBLISHED_DATE maandag 28 maart, 2016

Jack Butland zal Euro 2016 missen na het lijden van een gebroken enkel in de overwinning van zaterdag op Duitsland.

De Stoke keeper onderging een scan nadat hij op een brancard werd genomen uit de Berlijnse toonhoogte en de FA bevestigde de verpletterende slag op zondagavond.

'Doelman Jack Butland zal dinsdagavond armatuur tegen Nederland in het Wembley Stadium na het breken van zijn enkel missen,' las een verklaring.

Butland zal naar verwachting ten minste drie maanden met de blessure missen, maar Sportsmail begrijpt de keeper kan een operatie die zou resulteren in een langere lay-off nodig.

Stoke zal worden in de hoop dat hij niet een operatie nodig als ze 15/16 Real Madrid Second Uit Tenue kijken om ervoor te zorgen dat hij geschikt is voor de start van volgend seizoen.

Het nieuws komt als een wrede klap voor Butland, die zeker naar het EK als understudy Joe Hart's zag.Kopen 15/16 Real Madrid Second Uit Tenue #22 IscoRoy Hodgson zal niet bellen een vervanger voor Butland voorsprong op dinsdag vriendschappelijke wedstrijd tegen Nederland, wat betekent dat Fraser Forster en Tom Heaton zal England 's twee beschikbare keepers voor het duel.

De blessure is ontstaan ??vlak voor Butland toe te geven Isco Tenue het eerste doelpunt van Toni Kroos wat betekende dat hij niet kon in een reflex.

Dat verdiende een berisping van Hodgson, die gelooft Butland moeten omlaag zijn gegaan om behandeling te krijgen.

Butland meenam naar Twitter op zondag om zijn teleurstelling uit te drukken, schrijven: 'Today's scan onthulde Ik heb mijn enkel, absoluut devasted gebroken! Ik zal alles wat ik kan om terug te passen zo snel als ik kan doen! '  

Terug