HEADING_TITLE Kopen Nike HypervenomX Proximo IC Neymar Wit Zwart Rood

TEXT_NEWS_PUBLISHED_DATE woensdag 09 maart, 2016

adidas hebben een absoluut baanbrekend 2016 tot nu toe, met releases komen dik en snel. Nu is het merk met de drie strepen neem snel een adempauze en we kijken dan ook terug op de beste releases van hun geweldige run.

Toen de baanbrekende nieuwe  Nike HypervenomX Proximo Street IC  ACE 16+ PureControl in het midden van januari werd onthuld door Adidas, stal al de koppen en zou het begin van een lancering spree van Adidas, dat zag ze volledig verdringen hun verzet te zijn.Kopen Nike HypervenomX Proximo IC Neymar Wit Zwart RoodAlle hele adidas 'drie maanden van de waanzin, heeft de Laceless Pure controle de onbetwiste ster van de show geweest en de groene lancering kleurstelling is niet degene die ik denk dat ieder van ons zal binnenkort worden vergeten. Dat gezegd zijnde, voetbalschoenen met veters zijn verre van passe en de PureControl jongere broer, de ACE 16,1 Primeknit, mag helemaal niet worden ontslagen en is op zichzelf een vroege kanshebber voor het opstarten van het jaar! Dit is vooral een statement adidas back-up met de drie kleurstellingen die zij hebben uitgebracht voor het - ik bedoel krijgen een lading van die Wit / Semi Solar Slime / Shock Blue stukje wonder!

In tegenstelling tot de ACE laarzen, de Adidas X-collectie is niet een 2016-update nog niet ontvangen, maar toch voelt het alsof ze hun spel upped in termen van kleuren. De jury is nog steeds op de roze één, als je het mij in ieder geval vragen, maar de twee anderen zijn absoluut munt en de "lava-lamp" design komt pas echt tot zijn eigen. Adidas had ook iets op een rij voor de vrouwen, met het vrijgeven van hen speciaal gemaakt kleurstellingen voor het schone geslacht ook. Zowel de ACE 16.1 Primeknit en adidas X 15.1 laarzen voor dames hebben een heleboel mensen hier gemaakt op het kantoor vrij jaloers.   

Terug