HEADING_TITLE Kinder 2015-16 FC Barcelona L/M Thuis Tenue #11 Neymar Jr

TEXT_NEWS_PUBLISHED_DATE vrijdag 04 maart, 2016

Pepsi is naar verluidt een van de belangrijkste kandidaten over te nemen als Barcelona overhemd sponsors volgend seizoen als de Spaanse giganten zijn niet in staat om een ??overeenkomst met Qatar Airways om hun deal te vernieuwen bereiken.

Volgens een rapport van de Spaanse website OK diario.com, hebben de Blaugrana geopend gesprekken met Pepsi in de afgelopen dagen, en onderhandelingen beweerdelijk reeds "zeer geavanceerde".

Mocht Barca staking een deal met het Amerikaanse Voetbalclub Tenue Kinder bedrijf, het is duidelijk dat ze zou zijn in de rij om netto maar liefst € 60.000.000 (£ 46,7 miljoen) per seizoen. vertegenwoordigers van Barcelona waren naar verluidt aanwezig bij Super Bowl 50 op zondag om gesprekken met Pepsi bevorderen.Kinder 2015-16 FC Barcelona L/M Thuis Tenue #11 Neymar JrDat cijfer zou de Catalaanse titanen rivaal Manchester United lucratieve overeenkomst met de Amerikaanse motor merk Chevrolet, die de Onafhankelijke's Zachary Davies Boren meldde vorig jaar ter waarde van £ 53 miljoen per seizoen te zien.

Maar zelfs dat aantal zogenaamd zou niet genoeg zijn om Barcelona te verleiden tot een overeenkomst te zijn, en het is toegevoegd Luis Enrique's zijde zou kunnen komen, spelen zonder een sponsor volgende termijn, tenzij hun eisen wordt voldaan.

Volgens Davies Boren, overeenkomst Real Madrid met Emirates betekent dat ze alleen hark in een gerapporteerde 25 miljoen £ (£ 19,5 miljoen) per jaar, wat betekent dat nieuwe contract van Barcelona kon dwerg die van hun rivalen in de tijd voor volgend seizoen.

Barcelona zijn niveau met vijanden Real in het shirt sponsor inkomsten, maar ze zijn op zoek naar een aanzienlijke sprong volgend seizoen te maken. Club sterren, zoals Lionel Messi, Luis Suarez, Andres Iniesta en Gerard Pique, maken al deel uit van de reclame van de drank bedrijf.

Barca zijn al een van de grootste trekt in het voetbal dankzij de goederen die ze produceren op het veld, maar een deal met Pepsi zou hen de middelen om de ploeg flink op de transfermarkt te versterken geven.

treble winnaars van vorig seizoen hoopt om zich te vestigen als de dominante macht in Europa weer, en een van de grootste contracten in het shirt sponsoring geschiedenis waarschijnlijk om hen te helpen dat te doen zou zijn.  

Terug