HEADING_TITLE Kinder 15/16 FC Real Madrid Thuis Tenue Wit #4 Sergio Ramo

TEXT_NEWS_PUBLISHED_DATE maandag 29 februari, 2016

Vandaag de dag, adidas introduceerde ons naar een nieuwe colorway van hun ACE en X lijnen. Met behulp van de zonnige kant van het kleurenpalet, hebben de drie strepen ons een nieuwe Wit en Solar Slime ACE 16.1 Primeknit en een Shock Roze en Solar Green X 15.1 gebracht. De adidas ACE 16.1 Primeknit is gemaakt voor totale controle. Met een Primeknit bovenste dat vormt zich naar de voet en krijg je een soft touch met een uiterst comfortabele pasvorm. Het heeft een dun silicium coating om te voorkomen wateropname, alsmede ter voorkoming strekken.

De Prime Cut kraag knuffels de enkel en Real Madrid zorgt voor een "uitbreiding van het been" type gevoel, terwijl een interne gebreide kraag vergrendelt de voet naar beneden en helpt met een totale compressie fit. De TPU strepen op de laterale en mediale zijden van de klamp hulp aan de voet wikkelen in ondersteuning en houden u van glibberen en glijden in de klem.Kinder 15/16 FC Real Madrid Thuis Tenue Wit #4 Sergio RamosEen geheel nieuwe herontworpen Ground CTRL 2.0 zool siert de onderkant van de ACE 16.1 Primeknit. De SPRINTFRAME zorgt voor stabiliteit tijdens het nieuwe conische studs bieden tractie op zowel kunstgras en stevige natuurlijke oppervlakken. The Shock Pink adidas Voetbalclub Tenue Kinder X richt zich op de aanvallende speler. De X-SKIN en X-CAGE bovenkant houd uw voet stevig op zijn plaats. Het geeft veel steun, terwijl nog steeds een minimaal gewicht behoud.

De X-CLAW buitenzool geeft spelers een snelle acceleratie en stabiliteit op een stevige ondergrond en kunstgras gelijk. De Techfit Collar past op de enkel voor steun en een veilig gevoel in de klem.  

Terug