HEADING_TITLE Voetbalschoenen Nike Hypervenom Phantom II FG Hyper Turquoise/Ra

TEXT_NEWS_PUBLISHED_DATE maandag 22 februari, 2016

Er is maar één plek waar we weten waar 500 van 's werelds top club sterren, elke speler van de 2015 FIFA Women's World Cup ™ Canada en iconen van morgen alle verbinden - de Panini FIFA 365 Sticker Pack.

46 jaar geleden, Panini creëerde een boek met lege ruimte voor elke speler, stadion en de gaststad van de FIFA World Cup 1970 ™ Mexico met de uitdaging voor de fans om stickers te verzamelen om ze allemaal te vullen.

In de jaren na, wat begon als een regionale hobby is Nike Hypervenom Phantom II FG uitgegroeid tot een wereldwijd cultureel fenomeen bij verzamelaars van alle leeftijden het openen van verpakkingen met een glans van verwachting, al op jacht naar de stickers om hun sets te voltooien.

Ze openen verpakking na pack, organiseren, catalogiseren en hoop de overgebleven stukjes op hun puzzel te vinden.

Nu, voor het eerst, Panini heeft een collectie voor clubteams gemaakt in aanvulling op de individuele toernooien met een boek met de wil van Lionel Messi, Cristiano Ronaldo, Manuel Neuer, Carli Lloyd delen dezelfde ruimte.

De 66-pagina album dient als thuisbasis voor speler stickers die individuele statistieken en social media profielen, club badges en speciale gouden opties beschikken.

Teams uit Argentinië, Brazilië, Egypte, Engeland, Nike Voetbalschoenen Spanje, Duitsland, Frankrijk, Italië, Mexico, Nederland, Nieuw-Zeeland, Portugal, Rusland en Turkije zijn inbegrepen.Voetbalschoenen Nike Hypervenom Phantom II FG Hyper Turquoise/Racer Blauw/Groen/Wit- Er zijn 800 stickers in de set. Panini vertelt ons niemand sticker is zeldzamer dan de andere als ze worden afgedrukt in gelijke hoeveelheden. Zij schatten je zou moeten 200 verpakkingen te openen om het boek te vullen.  

Terug