HEADING_TITLE Kinder 15/16 Adidas Juventus Uit Tenue #21 Dybala

TEXT_NEWS_PUBLISHED_DATE maandag 25 januari, 2016

Manchester United heeft bevestigd dat zij een overeenkomst hebben gesloten voor de doelman Victor Valdes te treden Belgische club Standard Luik op de lening tot het einde van het seizoen bereikte - onder voorbehoud van een medische.

De voormalige nummer één Barcelona getekend voor United vorig seizoen als een potentiële vervanger voor David de Gea, maar maakte slechts twee wedstrijden voor de club als  Juventus  de Gea's overstap naar Real Madrid ging niet door.

Valdes viel uit met manager Louis van Gaal in juli, toen de Nederlander beweerde dat de doelman had een gebrek aan respect als hij weigerde om te spelen voor de U-21 kant. Maar Valdes nam op Twitter om zijn verwarring over de vorderingen met een foto waarop hij in actie voor de tweede snaar te luchten.

De drie keer de Champions League winnaar probeerde vervolgens naar een overstap naar de Turkse club Besiktas in de zomer, maar de beweging stortte in en werd hij achtergelaten in Manchester. Valdes is niet gezien bij de club sinds.

Maar nu de Spanjaard heeft eindelijk zijn wens als Voetbalclub Tenue Kinder hij een deal om naar Standard Luik in een poging om meer speeltijd te krijgen in de Belgische Pro League heeft ondertekend.Kinder 15/16 Adidas Juventus Uit Tenue #21 Dybala

Terug