HEADING_TITLE Voetbalschoenen Nike Magista Obra FG Wolfgrijs/Rood/Zwart

TEXT_NEWS_PUBLISHED_DATE vrijdag 15 januari, 2016

The Power of One. Nike net onthulde de geheel nieuwe Nike Magista Obra Black History Month 2016 voetbalschoenen, een deel van de Nike BHM 2016 collectie. De Nike Magista Obra 2016 Black History Month Cleat beschikt over een one-of-a-kind ontwerp, ingesteld om te worden debuteerde door Paris Saint-Germain-middenvelder in de competitie topper tegen Olympique Marseille op 6 februari.

Nike onthulde hun 12e Black History Month Collection onder de slogan 'The Power of One'. En terwijl vorig jaar Nike Black History Month Boot collectie omvatte een voetbalschoen voor de eerste keer (Nike Mercurial Superfly BHM, gedragen door Kevin-Prince Boateng), dit jaar Nike Black History Month Pack is voorzien van de Nike Magista.

Het combineren van de belangrijkste kleur zwart met wit voor de Swoosh en grijze applicaties, de Nike Magista Obra Black History Month 2016 Soccer Cleat wordt geleverd met een one-of-a-kind bovenste patroon. Het unieke patroon, dat inspiratie put uit de Afrikaanse cultuur, en biedt een opvallende geometrische motieven en maakt gebruik van een levendige Pan African-geïnspireerde kleurenpalet.

Op de hiel van de Nike Magista Obra Black History Month 2016 Boots is Nike's BHM logo, terwijl de binnenzool heeft het opschrift 'The Power of One'. De zool van de Nike Magista 2016 BHM Cleat is vooral donker met subtiele kleurrijke elementen.

Tech-wise, de Nike Magista Obra 2016 Black History Month Boot biedt dezelfde functies als alle reguliere kleurstellingen van de cutting-edge controle boot. De Nike Magista Obra Boot combineert een Dynamic Fit kraag met een tong-less design en een Flyknit bovenkant voor een sok-achtige pasvorm en een perfecte balcontrole. Ingesteld om uitsluitend te worden gedragen door Blaise Matuidi, zal de Nike Magista Obra 2016 Black History Month Boot worden gelanceerd als limited edition op 12 februari 2016. De verwachting is dat de boot verkoopt tegen een iets hogere prijs dan de standaard kleurstellingen.Voetbalschoenen Nike Magista Obra FG Wolfgrijs/Rood/Zwart

Terug