HEADING_TITLE Kinder 15/16 FC Liverpool Second Uit Tenue #8 Gerrard

TEXT_NEWS_PUBLISHED_DATE maandag 11 januari, 2016

Een opgetogen Torres getimed zijn run perfect als Mascherano vlak werd overgelaten footed achterna zijn ex-Liverpool teamgenoot. Alba kwam dicht bij het vangen van zijn landgenoot, maar Torres, zij het met een afgetrapt schot, vond de binnenkant van de paal, die toen vond het net. De Spanjaard verder bij te dragen aan zijn grote plaat tegen Barcelona.

Maar de bezoekers waren niet achter voor lang. Een vrije trap werd toegekend net buiten het strafschopgebied met Messi op de bank, Neymar en Mathieu zweefde over de bal. Liverpool Het was duidelijk dat de verdediger was er gewoon om te dienen als een afleiding als ogen Neymar's dreef naar de hoek van het net waarin hij zou worden gericht. Als u de mogelijkheid om overal in het doel beeld waar je zou willen de bal gaan halen had, zou het niet veel verder dan waar de Neymar raken geweest. Net onder de balk en rechts in de linker bovenhoek, betekende Oblak stond geen kans te stoppen. De bezoekers hadden opgeheven Atletis werkte goed doel met een set stuk dat de rol omkering van de twee teams voltooid.

Met een uur gegaan, was het tijd voor de belangrijkste man Barça om zijn uiterlijk te maken. Als Torres record van 9 doelpunten in 15 wedstrijden tegen Barcelona is toe te juichen, ben je verbaasd om te bedenken wat te zeggen van Messi tegen Atlético Madrid.

De Argentijnse op het veld tegen de ploeg waar hij de meeste doelpunten heeft gescoord tegen en het was direct merkbaar hoeveel van de bal werd hij krijgt. Bijna een op de drie Barça passes was Messi als ze keken naar hun 100% staat blijven voor het seizoen. Het team dichter en dichter komen waren en de fans werden getrakteerd op de vierde handbal twijfelachtige beslissing van de nacht. Dit zag er de meest legitieme als Neymar zag zijn schot raakte de lijn. Replays toonde Godin's hand was al dat de bal voorkomen dat het overschrijden van de lijn en te wijten aan het feit dat het een doel zonder dat de hand zou zijn geweest, Atleti Voetbalclub Tenue Kinder waren gelukkig niet tot een sanctie toe te geven en verliest een man om een ??rode kaart.Kinder 15/16 FC Liverpool Second Uit Tenue #8 GerrardBetrokkenheid Messi groeide en groeide en hij de man om de bezoekers staan ??te tillen was. In de 76e minuut, Neymar en Alba opgejaagd de spelers van Atlético Madrid op het puntje van hun omgeving en Gabi was de man die ten onrechte weggaf de bal. Deze minuut fouten worden zo vaak gestraft door Barça en ze waren weer in dit spel. Jordi Alba snel gevonden Suárez wiens aanraking was uitstekend zoals hij opgevangen behendig de bal in het opladen pad Messi's. Zonder een breuk in zijn pas, Messi tilde de bal over Oblak en in het net. De Argentijnse rende weg om te vieren met zijn teamgenoten voordat zuigen zijn duim in eer om zijn pasgeboren zoon Matteo.

De match eindigde op, maar niet voordat de vijfde handbal beroep en in tegenstelling tot zijn vier collega's, deze werd gegeven. Filipe Luis klopte vrij duidelijk de bal met zijn Kinder 15/16 FC Liverpoohand die een vraag aangetrokken van Leo Messi over de reden waarom de terugkerende verdediger zag zijn tweede gele kaart van het spel, maar de scheidsrechter hield zijn kaarten in zijn zakken en hield alle 22 mannen op het veld .

Het laatste fluitsignaal blies en Barcelona en onderhouden hun 100% league winnen opnemen dankzij de vrije trap van Neymar en Messi's doelpunt van de bank.  

Terug