Kniepijn vergemakkelijken

Kniepijn vergemakkelijken

Nieuwste voetbalschoenen nike home Remedy Behandelingen voor kniebesparende strategieën

Aangezien je knieën zo veel van Nike Hypervenom Phantom ii FG nederland de invloed van lichaamsbeweging en dagelijks leven hebben, is het belangrijk om ze gezond te houden. Let op de volgende huisremedies om dat te doen.

Blijf trim. Overgewicht benadrukt alle gewrichten van het lichaam, maar het dragen van die extra ponden is bijzonder hard op de knieën, want met elke stap oefent u op uw knieën een kracht gelijk aan oneandahalf, uw lichaamsgewicht. Als je loopt, is de kracht vijf keer je gewicht. Een extra 20, 30, 40 of meer kilo lichaamsgewicht (meestal uit lichaamsvet) kan de knieën echt onderdrukken.

Bijvoorbeeld, als je slechts 20 pond overgewicht bent en je draagt, zet je elke stap 100 pond extra kracht op elke knie. Dus werk je gewicht binnen een gezond bereik (vraag je arts wat dat bereik is voor jou) door een lowfat, lowercalorie dieet aan te nemen en regelmatig te oefenen.

Kijk naar je voeten. Een gemeenschappelijke oorzaak van knieproblemen is overpronatie, of binnenin de voet rollen. Een bepaalde hoeveelheid pronatie is normaal, maar te veel kan knieproblemen veroorzaken omdat het de knie uit de uitlijning gooit.

U kunt overpronatie corrigeren met ondersteunende schoenen die zijn ontworpen om pronatie of orthotics te voorkomen, die speciale schoeninzetten zijn. U kunt klaargemaakte, overheersende (OTC) orthotics kopen, of u kunt een patiënt, orthopedist, chiropractor of sportmedicijn specialist krijgen.

Koop de juiste schoenen. Draag de laagste hiel mogelijk. Het lichaam kan een hiel van ongeveer een inch tolereren; Hogere hakken gooien het lichaam naar voren en steken de knieën aan. Als u geneigd bent te proneren, koop een schoen met antipronatie-apparaten of hoogwaardigheidsmateriaal aan de binnenkant en kussende materiaal aan de binnenkant van de zool. Zoek ook schoenen met Nike Hypervenom Phantom ii FG nederland een stijve hielenteller, het deel van de schoen die de hak kopt, omdat het helpt om de hiel te stabiliseren.

Voor sport, koop schoenen die zijn ontworpen voor de activiteiten die schoenen lopen om te wandelen, hardlopen voor het lopen, enzovoort. Het dragen van lopende schoenen voor het lopen kan pijn in de shins veroorzaken en in sommige gevallen kniepijn.

Vervang ze dan. Vaak zijn knieproblemen gewoon het gevolg van het lopen of rennen in versleten schoenen. Vervang je atletische schoenen om de zes maanden of elke 400 tot 600 mijl.

Controleer uw uitlijning. Als nieuwste voetbalschoenen nike vormt geen medische praktijk, en deze informatie vervangt geen advies van uw arts of andere zorgverlener. Voordat u een behandeling uitvoert, moet de lezer het advies van hun arts of andere zorgverlener raadplegen nieuwste voetbalschoenen nike.